French Guiana

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din French Guiana

Proprietate de vânzare în Guiana Franceză

Doriți să vă mutați în Guiana Franceză? Vreți să știți dacă căutarea unei proprietăți de vânzare în Guiana Franceză poate fi o investiție bună?

Guyana este un teren de contraste. Există peisaje diferite și frumoase, ținând cont de vreme, au toate ingredientele să se îndrăgostească. Insulele Salut, la care prizonierii au fost trimiși nu cu mult timp în urmă, au un mediu ciudat și plin de viață, în care natura a ocupat clădirile.

Guiana Franceză este o regiune franceză de peste mări situată pe coasta de nord-est a Americii de Sud. Cea mai mare parte a teritoriului său este acoperită de pădurile tropicale. Capitala, Cayenne, este caracterizată de case colorate Creole și piețe în aer liber. Se învecinează cu Brazilia spre est și spre sud și spre Surinam spre vest.

Credem că este foarte important să evaluăm informațiile noastre înainte de a decide dacă investiți sau nu în proprietăți de vânzare în Guiana Franceză.

Guiana franceză prezintă două regiuni geografice principale: un segment de coastă în care trăiește cea mai mare parte a populației și o pădure tropicală apatică și aproape inaccesibilă care se ridică constant spre vârfurile economice ale munților Tumac-Humac de-a lungul graniței braziliene. Mai multe insule mici sunt înființate în largul coastelor, cele trei insule Iles du Salut Salvation, care încorporează insula diavolului și păsările abandonate Ile de Connectable, au fost ținute de-a lungul croazierei în ceea ce privește Brazilia.

Cayenne este capitala Guayanei, care este și cel mai mare oraș din departamentul de peste mări, inclusiv colecția de aproximativ o treime din populația totală a acestui departament și poate cel mai bun loc pentru a căuta proprietăți de vânzare în Guiana Franceză.

În timp ce Guyana și Surinam au câștigat independența față de colonizatorii lor, respectiv Regatul Unit și Olanda, Guyana Franceză nu a avut niciodată. Este clasificat ca teritoriu de peste mări; moneda sa este euro și limba oficială a acesteia este franceză, deși mulți vorbesc, de asemenea, Creole.

Mediul său dur, incluzând căldura aprinsă și rechinii, a fost făcut renumită în 1969, Papillon, care a devenit mai târziu un film cu Dustin Hoffman și Steve McQueen.

Este mai mare decât Belgia, dar are o populație de aproximativ 250.000 de persoane.

Guiana Franceză are dimensiunea Portugaliei. Cu toate acestea, doar 200.000 de persoane locuiesc aici. Țara nu are economie de discutat. Nu există aproape nici un turism, nu în ultimul rând pentru că marea este afectată de rechini și, cel puțin de mare, este maro de sedimentul râului. Nici datorită calității slabe a solului nu există nici o agricultură. Drumurile care coboară în Brazilia sunt în mare măsură impracticabile și singura ieșire sigură în lume este zborul zilnic spre Paris Orly de pe aeroportul Rochambeau din capitala Cayenne.

  •  
    Mutarea în Guiana Franceză. Expatriați și trăiați în Guyana Franceză

        Cu Brazilia, Surinamul și Oceanul Atlantic, astăzi protagonistul ghidului nostru este o realitate mai unică decât rare: Guyana Franceză. Cumpararea unei proprietăți în Guyana ar putea fi cu adevărat cea mai bună alegere din anul 2019 pentru investitorii dvs., dornici să meargă și să tră ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 6916

DE VÂNZARE Casă rustică, French Guiana, Cayenne, Cayenne, .

187,917.63RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

200 m²
Casă de două nivele, trei dormitoare, 4 băi, balcon, cameră de zi, sufragerie, bucătărie cu zonă de mic dejun, spălătorie, carport, terasă, galerie, c...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB